Bianca van Berlo

eigenaar van Luca

Bianca van Berlo

Hallo goldenvrienden,

Inmiddels ben ik alweer een paar weekjes bij mijn nieuwe baasjes. En heb het goed naar mijn zin hier. Zo leuk, ze hebben hier 3 kleine mensenkindjes, die vind ik heel erg lief. Ik wil ze altijd likken, en heel soms wil ik wel eens in die voetjes of kleertjes happen, maar dan zeggen mijn baasjes meteen van Foei of Nee. Ik krijg dan vaak een speeltje of soms een kluifje waar ik wel aan mag knabbelen. Het vrouwtje maakt altijd van die leuke wandelingetjes (nog niet te lang dat mag ik nog niet) met mij. Ik ben al naar het bos geweest en naar het water en mocht daar ook los, vrouwtje vind dat ik dan al goed luister. Ik kom terug op de fluit, en blijf bij haar in de buurt. Knappe hond ben ik niet waar?
En als ik mensen tegen kom dan zeggen ze allemaal dat ik zo mooi ben, lief en wit (nog wel haha). Sommige weten zelfs niet eens dat er ook witte golden retrievers bestaan, nou ja je kunt toch wel zien dat ik een rasechte golden retriever ben!
Ook de dierenarts vind me super lief en volgens hem ben ik goed gebouwd en heb ik goede bone, of wat dat ook mag zijn. Ik vind alles best als ik maar koekjes krijg daar haha.
Mijn grootste hobby is graven, deed ik eerst in de tuin maar daar waren mijn baasjes niet zo blij mee, ik heb al geproefd dat ze hele lekkere sla hebben in de tuin, die mogen mijn baasjes nog wel meer zaaien of kweken of hoe ze dat ook noemen in mensentaal. Hun zaaien en ik oogst wel hihi. Inmiddels heb ik me van mijn beste kant laten zien en graaf alleen nog maar op plaatsen waar ik het mag. Kan me ook wel voorbeeldig gedragen hoor hihi.

Nou tot de volgende keer maar weer.

Poot van Luca en de likjes en pootjes voor mijn broers en zusjes

1 Comment

 1. Lieve Luca,

  Lezen doet schrijven.
  Leuk, super leuk, dat de echte golden liefhebbers het leuk vinden om ervaringen van een golden te delen met hun eigen ervaringen.
  Kijk hier doen we het voor.
  laat dit een inspiratie zijn voor andere golden bezitters.
  Kop op mensen schrijven met je viervoeter.
  Bedankt Bianca, het is een super verhaal.

  Likje van alle Goldens van vd Loopakker.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.