Kees en Minke

eigenaar van Sil ("Masterpiece Gold")

Kees en Minke

Hallo.

Hier Sil van af Terschelling. ben hier al meer dan een week op het eiland.
Was wel een lange reis hoor! .
Eerst 2 en een half uur met de auto richting Harlingen. Daar was het druk bij de boot op de haven , Toen nog driekwart uur met de snel boot,ben helemaal niet zee ziek geweest , toch goed die schommel les bij Annie en Peter. Ze vonden wij allemaal zo mooi ,ik hoorde allemaal ooh en aah, wat ben jij een mooie pup. Er werden zelfs veel foto’s van mij gemaakt.
Aangekomen op het eiland lopend naar mijn nieuwe thuis,(is maar een klein stukje), mocht ik bijna overal rond kijken en snuffelen.
In de bench ( voor mij cel blok zes) vond ik het in het begin niet leuk jankte alles bij elkaar, dat word flink oefen met de baasjes,De eerste nachten mocht ik met het deurtje open slapen. Maar nu gaat het een stuk beter .
Doe mijn plas en poepjes al buiten “goed he”
Ben ook al bij de dierenarts geweest voor de puppy check , daar vonden ze mij een prachtige kern gezonde pup ,met de complimenten aan de fokkers, Annie en Peter dus.
Was wel wat magerder geworden er was een pondje af (maar dat hoort er bij zei Peter)
Maar ben vast wel weer gegroeid want eet nu mijn bak keurig leeg.
Ben met de baas en de vrouw op het hoogste duin geweest zo mooi daar, baasje heeft mij getild ,want mag zelf nog niet klimmen.
Volgende week gaan we naar het strand zeggen mijn baasjes. is hier om de hoek ,heb er zin in. want ik ruik iets aparts ,dat is de zee lucht zeggen ze.
Aan de lijn is ook erg wennen en ga gewoon dom op de stoep liggen en piepen. dan tillen ze mij op (Hi,Hi) .
Ben ook wel eens ontdeugend , zet overal mijn tandjes in .dan hoor ik weer NEE ,en ga er dan gauw aan likken, denk ik slim te wezen. maar ze zien alles.
Vandaag Zondag 3 mei hebben ze mij gewogen was al 8,9 kilo . poeh.poeh .
Nauw dit was even mijn verhaaltje moet weer uit. Gr aan Pomm en Gibbs, Miami , Bo,Luka, Thomas, Max en Nous .En een knuffel voor Peter en Annie en de rest van de Loopakkers.

Gr Sil ,tot Later

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.