Lieve Annie en Peter en natuurlijk al mijn golden vriendjes!

eigenaar van Lotte

Lieve Annie en Peter en natuurlijk al mijn golden vriendjes!

Lieve Annie en Peter en natuurlijk al mijn golden vriendjes!

 

Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie heb gezien! Dus ik dacht laat ik maar eens over mijn belevenissen schrijven naar jullie.

In mei dacht ik dat ik zoals wel vaker een paar dagen op vakantie zou gaan bij andere mensen. Ik kwam deze keer uit in Oss bij Alex, Kim, Myrthe en Vince. Dat zijn de dochter en kleinkinderen van de baasjes van Teun. Die er trouwens ook langs elkaar wonen!
Ik kreeg een eigen kussen wat heerlijk slaapt en een mooie riem.

IMG-20150605-WA0001

Ik mag eigenlijk overal mee heen en dat vind ik super gezellig! Ook speel ik graag met Teun en als mijn nieuwe baasjes er soms niet zijn ga ik daar ook naartoe. Ik heb al veel nieuwe vriendjes gemaakt hier.

Ze hebben een groot konijn in de tuin loslopen en ik dacht in het begin dat het een speeltje voor mij was…Helaas was dit niet zo en nu laat ik hem dan ook maar met rust. Ze hebben hier ook 5 poezen en die moesten ook aan mij wennen. Stom hoor dat geblaas, Chinoe doet dat helemaal niet!
Pel is mijn kleine poezenvriendje hier. Hij ligt heel vaak bij mij en we slapen eigenlijk altijd samen! Gezellig he!

IMG-20150615-WA0002

Ik ben een echte knuffelkont en gelukkig krijg ik die hier heel veel! Vooral Vince en ik knuffelen wat af samen. Wij zijn helemaal aan elkaar verknocht! Echte supermaatjes! Als Vince s’morgens opstaat en dat is vaak al lekker vroeg kruipen we samen in Kim haar stoel om lekker samen te knuffelen. Myrthe is mijn ander vriendin. Zij kan me al zelf uitlaten en dat vinden we samen heel stoer!

Alex en Kim vind ik ook heel lief hoor maar de kids zijn toch wel favoriet!

IMG-20150903-WA0000

 

Het is best een warme zomer geweest en ik had een hele dikke vacht toen ik hier kwam. Nou de stofzuiger heeft hard moeten werken want ik ben al mijn dikke kennelharen kwijt! Ik ben ook goed afgevallen. Peter is vast trots op mij! Gelukkig hadden ze voor mij een klein badje waar ik lekker in kon afkoelen.

Ook gingen we lekker zwemmen in het buitenwater. Ze vonden het maar gek dat ik dan bijna op zijn kop in het water ging staan. Nou ik vind dat gewoon heel fijn. Bij thuiskomst dan even lekker in bad want ook modder vind ik zoals alle van de Loopakkers geweldig!!!

Afgelopen vakantie mocht ik weer mee naar Kees en daar zijn we ook een dag naar Terschelling geweest. Nou dat was me de reis wel! Eerst in de auto, toen met de boot, de stadsbus en toen moesten we ook nog met een huifkar mee. Myrthe wilde daar namelijk achteraan rijden op een heel groot paard. Ik vond het heel spannend maar ook wel leuk. Vooral het strand vond ik heel leuk!

IMG-20150811-WA0046
Ik kan nog veel meer vertellen maar dan word het wel een heel lang verhaal. Ik maak van alles mee en maak het goed. Ik heb mijn plekje wel gevonden.

Ze noemen me hier hun Lotje uit de loterij en zijn heeel blij met mij!

Binnenkort komen we weer een keertje richting Horst want een dame moet natuurlijk ook een keertje mooi geknipt worden op zijn tijd!

Een poot, lebber maar vooral een dikke knuffel van Lotte en mijn familie hier!

En van Teun natuurlijk ook!

Nu ga ik weer even slapen want de kinderen komen straks thuis en dan moet ik weer uitgerust zijn om te spelen!

 

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.