20 jaar ervaring als Golden Retriever fokker

Velen groot gebracht, de van de Loopakker familie blijft groeien

Hoe kom je er bij om een Golden Retriever Kennel te beginnen bedenken we onszelf nu meer dan 20 jaar later. Het is ooit begonnen met 1 Golden Retriever, Barry. Een schat van een hond. Snel daarna kwam Kane. Volgens de kinderen nog steeds de mooiste reu die ze ooit gezien hebben. Wat een prachtige hond was dat.
Ergens rond dat punt werd de liefde voor het ras zo groot dat we steeds groter wilde gaan wonen en dat er steeds meer kennels bij moesten. Nu meer dan 20 jaar later ben je een Golden Retriever fokker in hart en nieren en doe je het elke dag erg graag.

Een belletje naar ons scheelt vaak enorm veel kosten

In die 20 jaar bouwen we natuurlijk enorm veel kennis op. In onze van de Loopakker-familie hebben we het een en ander meegemaakt. Leuke, maar ook minder leuke dingen. Met zowel onze eigen honden als honden uit de familie. Een van onze adviezen is vaak om bij problemen altijd de fokker te bellen.
Vooral omdat deze uit ervaring vaak al via de telefoon een oplossing aan kan dragen die een ritje naar de dierenarts kan besparen. De honden vinden het al niet fijn om naar de dierenarts te gaan en de portemonnee open doen kan vaak bespaard blijven.
Een pak rijst en gekookte kip doen vaak al wonderen voor je hond. Of je ons nou overdag belt, of ’s avonds. Niets is ons te gek. Golden Retrievers gaan voor.

We delen graag onze kennis

Wij delen onze kennis het liefste face-to-face. Kunnen we meteen kopje koffie drinken samen of een groot stuk Limburgs gebak er bij. Op een show kun je ons natuurlijk ook altijd aanspreken. Wij houden graag kijkdagen waar iedereen een kijkje kan komen nemen wie wij zijn en kan proeven hoe verliefd wij zijn op al onze Golden Retrievers. Een fokker zijn is een droomgeschenk en van stoppen willen we niets af weten. Deze ervaring hebben wij graag voor jou opgedaan. Kom hem maar halen!

Naast het delen van onze ervaring vinden we het belangrijk dat iedereen in de familie de juiste begeleiding krijgt en dat iedereen zich welkom mag voelen.

Selectie van onze Golden Retrievers in onze kennel.

Bekijk alle teven van onze kennel en Bekijk alle reuen van onze kennel