Vanzelfsprekende Limburgse gastvrijheid

Gastvrijheid is hier heel gewoon

De roots van ons liggen in Brabant. Toch zijn we inmiddels al meer dan 15 jaar woonachtig in Horst, Limburg. Hier wordt lief en leed gedeeld als het gaat om onze passie de Goldens. Golden Retrievers zijn onze lust en ons leven. Een kennel is iets dat je samen begint en waar je samen aan blijft werken.

Iedereen naar de zin maken

Golden Retrievers zijn aandachtsdieren. Zowel om te geven als om te krijgen. Heerlijk vinden we dat. In combinatie met ons Brabants bloed en al meer dan een decennia woonachtig te zijn in het mooie Limburg willen wij niets liever dan de mensen die met onze kennel in aanraking komen het naar de zin maken. Gastvrijheid is daarom voor ons erg belangrijk.

We zijn net Sinterklaas

Of het nou via de mail, via een telefoontje (06 51 30 49 10), op een show of zo ergens is. We zouden onze kont nog weggeven wordt ons wel eens gezegd. En we doen het graag! We doen het voor de hele Kennel van de Loopakker familie!
Dag in dag uit. Zolang onze leeftijd het toelaat. Stoppen is geen optie.

Naast gastvrij zijn vinden wij het ook heel belangrijk om goede (pup)begeleiding te geven en kennis delen door onze ervaring met Golden Retrievers.

Selectie van onze Golden Retrievers in onze kennel.

Bekijk alle teven van onze kennel en Bekijk alle reuen van onze kennel