Over de Golden Retriever kennel

Een kijkje in onze passie voor Golden Retrievers

In het noorden van Limburg zijn wij al meer dan 15 jaar met Golden Retrievers bezig. Passie, kennis, liefde en veel wilskracht stoppen wij in onze Golden Retriever kennel. Een Golden Retriever kennel uit Limburg met al haar pracht en praal om continu kwaliteit te kunnen blijven fokken en om de echte golden fans een vriend (soul mate) voor het leven te bieden.

De kennis die wij al die jaren op hebben gedaan, wereldwijd, dragen wij graag over aan onze nieuwe puppyeigenaren en geïnteresseerden. Onze Golden Retriever puppies zijn gefokt op will-to-please, gezondheid, schoonheid en vooral karakter.

Fokeisen G.R.C.N.

De goldens van Kennel vd Loopakker voldoen aan de fokeisen van de G.R.C.N. (Golden Retriever Club Nederland) en het fokreglement van het Raad van Beheer te Amsterdam. Hierbij moet je denken aan zaken zoals, onderzoek naar ogen (VV) heupen (HD) en ellebogen (ED). Om ziektes en ongemakken te vermijden blijven wij up-to-date door informatie in te winnen over het ras.
De reuen worden zorgvuldig uitgezocht en bestudeerd naar vererving, schoonheid en karakter.

Veelvuldig aanwezig op shows

Onze goldens worden nationaal en internationaal geshowd. Gelukkig zijn er ook af en toe shows in Limburg lekker dicht bij huis. Uitgebreide verslagen en de prachtige plaatjes van de shows zijn te lezen in het Golden Retriever shownieuws. Dagelijks wordt er veel energie gegeven en geïnvesteerd door ons om een hobby tot een ware happening te maken voor onze passie.

Liefde voor het ras en de toekomst van onze gefokte puppies

Geboren nestjes worden in huislijke kring en met veel kennis, geborgenheid, socialisatie en liefde groot gebracht. De tijd en het geduld voor onze nieuwe puppyeigenaren is voor ons een uitdaging. Onze nieuwe puppyeigenaren worden verantwoord, informatief en vooral met veel begeleiding begeleid. Ook na 8 weken duurt dit voort. Een nieuwe Golden Retriever-eigenaar moet bij ons in Limburg met een tevreden gevoel weggaan en denken, we hebben een goede keuze gemaakt.

Meer informatie

Wil je meer informatie of heb je een vraag. Je mag altijd contact met ons opnemen.
Ben je benieuwd hoeveel honden we hebben in onze kennel. Bekijk onze teven of reuen.