Persoonlijke begeleiding ook na 8 weken

Waarom zou een fokker de deur dicht doen na die 8 weken, hier staat de deur altijd open

Het afscheid van ons en het welkom bij jullie als eigenaar is altijd een vervelend moment voor ons. Een traan is dan ook vrijwel altijd van de partij. We hebben 8 weken lang 24 uur per dag ons uiterste best gedaan om de pup zo zindelijk en gezond het nest te laten verlaten. Slaapt de hond slecht de eerste nachten? Mag je gewoon bellen hoor. Eet hij of zij niet, daar zijn genoeg oplossingen voor.

Wij voelen ons opa en oma van onze schatten

Dat bekommeren over de gezondheid van jullie puppy stopt niet na 8 weken. Waarom zou het? Net zoals een papa en mama dat voor hun kinderen doen, bezorgd blijven is iets heel natuurlijks bij onze kennel. Maar wij zijn eerder de opa en oma van jullie lieve schat.
Alle hulp die wij kunnen geven zullen we doen. Graag zelfs. Ons maak je heel blij als je foto’s of verhalen stuurt van je hond.
Deze zetten we op de site, dat doe je zelf of daar genieten we samen van als we die in onze mailbox terugvinden.

Contact met de kennel is een steengooi weg

Maar zoals mensen die al een puppy van ons hebben al weten. Voor veel vragen heb je al een antwoord op het moment dat je de puppy mee naar huis neemt en onze poort achter je dicht maakt. Er zijn verschillende dagen dat je in die 8 weken mag komen kijken, we hebben een documentatie die je kunt gebruiken voor de eerste weken waar de meest belangrijke informatie in staat en de je kunt op de website altijd met mede-eigenaren discussiëren wat hun gedaan hebben.

De begeleiding van een nieuwe pup is erg belangrijk voor ons. Dat combineren we graag met onze Limburgse gastvrijheid en de ervaring die we de afgelopen 15 jaar op hebben mogen doen.

Selectie van onze Golden Retrievers in onze kennel.

Bekijk alle teven van onze kennel en Bekijk alle reuen van onze kennel