Cindy Janssen

eigenaar van Ringo

Cindy Janssen

Hallo allemaal ,
Ik ben inmiddels 3 weken bij mijn nieuwe baasje.
Met mij gaat het goed. Ik wordt een grote stevige mooie kerel volgens velen. Gisteren was ik 16 kg schoon aan de haak zoals het baasje zei.( er was niet eens een haak in de buurt )
ook de reacties als ik ben aan het wandelen zijn leuk. Iedereen vraagt of ik zo mooi wit blijf.
ja duh, ik zal zeker niet bruin worden. Hihihi.
Ik voel me hier super ( ik krijg regelmatig complimentjes dat ik zo goed luister en zo, dan krijg ik altijd wel weer iets lekkers . Wandelen aan de lijn vind ik nog niet zo leuk . Vooral als ik alleen moet. Als mijn vriendje , Pepper ( boomerhondje) ook mee gaat is het toch veel leuker ( maar dat is niet altijd de bedoeling volgens het vrouwtje )
’s nachts ben ik altijd alleen , beneden in de kamer. Ik mag dan helemaal los. Er staat wel een bench maar daar hoef ik alleen in als iedereen ff weg moet en Pepper en ik thuis moeten blijven. Ff op het huisje passen samen zegt vrouwtje dan. Pepper gaat dan lekker op de bank liggen. Ik mag dan in de bench en krijg een heerlijk speelbotje waar heel lekker spul in zit. Hier kan ik dan aan likken en daar wordt ik heel erg moe van, meestal val ik dan vanzelf in slaap.ik heb wel al gehoord dat vrouwtje tegen baasje zei dat ik als ik straks groter ben, en zelf de bank op en af kan , ik ook op de bank mag slapen.
Op de puppycursus is het ook leuk maar dingen die ik daar leer hebben ze me thuis al geleerd. maar ik ga maar mee, anders staat het vrouwtje daar ook maar alleen, ziet ook raar uit.
Met Pepper spelen blijft leuk, al hoor ik steeds vaker dat ik voorzichtig moet doen, ik denk omdat Pepper steeds kleiner wordt. Regelmatig ga ik dan maar op mijn rug liggen om Pepper maar het idee te geven dat hij ook een keer de baas is.
Daarna lekker rusten is toch wel een favoriete bezigheid.
kort samengevat, ik heb het hier erg naar mijn zin.
Tot zover mijn verhaaltje.
Groetjes van Ringo en een dikke poot.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.