Familie Haarlem

eigenaar van Lotte en Storm

Familie Haarlem

Hallo allemaal,
Mijn naam is Storm en ik ben een pup van Pomm. Wij werden op 3 januari geboren. Na veel liefdevolle verzorging van Peter en Annie mocht ik op 24 februari mee naar mijn nieuwe huisje. Dat was wel even wennen zonder mijn broers en zusjes maar…gelukkig woont Lotte ook in mijn nieuwe stekkie. Dat voelde meteen goed en Lotte stelde zich meteen als een mamma voor mij op. Ik slaap, speel met haar en leer heel veel van Lotte. De poezen in huis vonden mij in het begin maar heel raar en bliezen tegen mij. Dat vond ik zo gek. Inmiddels is dat al voorbij en slapen we met z’n allen snachts in de stoel van het vrouwtje!!
Ook met mijn nieuwe baasjes kan ik het heel goed vinden. Ze nemen me overal mee naar toe en ik beleef heel veel avonturen. Zo hebben ze een pony en dat is wel een heel mooi groot dier hoor. Snap niet altijd dat hij niet met me wil spelen!! Samen met Lotte heb ik ook al een fotoshoot gedaan en wat waren we goede modellen. Ik groei als kool en leer erg vlug. Maar ik zit dan ook al op school daarvoor. Dat vind ik eigenlijk allemaal best wel makkelijk en samen met de baas en de rest van het gezin en Lotte als publiek gaan we als een speer. Het is leuk om te werken voor mijn baasjes en dat doe ik heel graag. Ze zijn dan zo trots op mij en geven me nog meer knuffels! Dat heb ik zo graag! Mijn favoriete plekje bij het vrouwtje op schoot. Zowiezo waar zij is ben ik. Onafscheidelijk en onvoorwaardelijke liefde!
En als ik al niet bij haar ben lig ik erg graag bij Lotte te slapen. Samen spelen gaat ook goed met Lotte. Omdat Lotte al 9 wordt volgende week moest ik wel leren om wat rustiger te spelen. Niet dat Lotte er veel van zegt hoor…dan moet ik het heel bont maken. Vaak hebben mijn baasjes er voor die tijd al wat van gezegd. Het valt niet altijd mee maar het lukt steeds beter. Met Ome Teun, ook een van de Loopakkertelg die bij de buren woont, kan ik wel lekker voluit ravotten. Toch gaan ook wij wel respectvol met elkaar om en zijn we de beste maatjes.
Met trots kan ik melden dat ik al zindelijk ben! Daar zijn mijn baasjes heel erg blij mee!!
Kortom ik heb eigenlijk best een heel leuk leven. Gevuld met aandacht, liefde en vele knuffels wordt ik een hele grote jongen! De groetjes aan al mijn mamma, broertjes, zusjes en andere familieleden van de Loopakker en speciaal een dikke lebber voor Annie en Peter!!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.