Familie Zoon

eigenaar van Vince

Familie Zoon

Hallo allemaal, hier dan eindelijk een berichtje van Vince. Dit weekend hebben we onze Vince op de kop af alweer een jaar in ons midden… Wat is het toch allemaal snel gegaan en wat een ontwikkeling toch elke keer. Vince is een broer van Bob, Mika, Saar en Pomm met mama Apple en papa Bravo.
We hebben wel even moeten wachten voordat we Vince in ons armen konden sluiten maar een prachtige hond met een goed karakter bij Annie en Peter vandaan, is écht alles waard !
Vince is zacht van aard en heeft nog steeds een super lief karakter. Heel sociaal naar andere honden maar wel een held op sokken. We lachen ons vaak suf om hem. Hij heeft speciale maniertjes om aandacht te vragen en uiteraard heerlijk knuffelbaar en veel rollebollen over de grond. Het liefst zoekt hij buiten de modderplassen op en dan komen we weer eens lekker smerig thuis…. Hebben we wél lekker genoten ! Inmiddels kennen we ook de dominante honden in de buurt die we uit de weg gaan en de lieve schatten. waar hij heerlijk mee kan spelen . Maar ook bij veel andere baasjes uit de buurt is Vince erg geliefd, dat is voor ons ook zo fijn wandelen. Ja, hij is niet meer bij ons weg te denken en genieten enorm van hem. Wat een gezelligheid brengt deze blonde schat ons toch, élke dag opnieuw !!!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.