Karin Bakker

eigenaar van Zoë

Karin Bakker

Het eerste jaar….

Hallo allemaal,
Ik ben het, Zoë van de Loopakker.
Het is alweer even geleden dat ik mijn ervaring heb geschreven.
Hoe het met mij gaat, vragen jullie ??
Nou… ik kan met recht zeggen dat het fantastisch gaat! Heb het erg naar mijn zin hier op Goeree Overflakkee. Mijn baasjes zijn heel lief, en doen veel met mij, en met mijn oudere “zus” Joy . Ook mijn kleine “broertje” Jack is lief voor mij. We spelen graag met zn drieen. Joy en ik doen veel zwemmen en Jack staat dan als een bezetene te blaffen en te “zingen” aan de kant. Hij is dan zo jaloers…. dan moet hij ook maar komen zwemmen! Gekke Jack.
Verder vind ik auto rijden nog steeds niet zo leuk. Vanaf dat ik pup was, hebben mijn baasjes korte stukjes geoefend maar steeds word ik misselijk. Heel vervelend allemaal hoor. Want als we met de auto weg gaan, gaan we altijd iets leuks doen… maar dan nog word ik misselijk. Of ik nu net wel of niet gegeten heb…. maakt niks uit. Ik moet hier nog steeds aan wennen. Oh ja… ik ben al een grote meid geworden!! Heb er niet veel last van maar mijn vrouwtje zal blij zijn als ik niet meer loops ben :-).
Ooit hoop ik nog eens een klein ‘broertje’ te krijgen om ook mee te spelen maar mijn baasjes vinden het wel welletjes zoals het nu is.
Jammer hoor…. maar wie weet… en mocht t nou ooit toch zover komen, dan komt er natuurlijk weer een echte ‘van de Loopakker’ in huis 🙂

Grtjes van Zoë

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.