Karin Braber-bakker

eigenaar van Zoe

Karin Braber-bakker

Joehoe!
Ik ben het, Zoë !
Ik wil jullie even laten weten dat ik sinds een week op Goeree Overflakkee woon, ik had er nog nooit van gehoord! En het dorpje heet Stad aan het Haringvliet, ook nog nooit van gehoord.
Wat het leuke hiervan is dat dit dorp aan het Haringvliet ligt. Wat dus betekent dat ik al twee keer met mijn grote “zus” Joy op het strandje geweest ben. Wat een ervaring was dat zeg.
Ik heb ook nog een “broer”, dat is Jack. Die denkt dat hij mij de baas is maar dat heeft hij mooi mis hoor. We kunnen heel leuk spelen en Joy doet vaak mee. Heel soms krijg ik van mijn grote zus een kleine correctie, dan denk ik : ” oké oké…. ik snap je heus wel “.

Mijn baasjes zijn heel lief, wel consequent, dat is dan soms weer een beetje jammer. Dan denk ik soms ” laat me nou even mijn gang gaan… mag ook niks hier “.
Maar even zonder gekheid…. soms ben ik echt wel eigenwijs en dan houden zij net zo lang vol met corrigeren totdat ik het goed doe, en krijg ik heeeeeel veeeeel complimenten en daar ben ik dol op.
Ik eet goed, ik slaap goed en heb twee keer een ongelukje binnen in de woonkamer gehad. Best goed toch ??
Ik slaap met mijn maatjes Joy en Jack. Dat vind ik heel fijn, zo ben ik niet alleen en hoef ik ook mijn baasjes niet wakker te maken snachts.
Mijn baasjes zijn wel vroeg wakker hoor… poeh… soms denk ik ” nu al ” en dan gaan we met z’n allen naar buiten. Dan moet ik wel gelijk plassen hoor… Tjoe… dat lucht dan wel op. En krijg ik weer complimenten…. ik hou er zo van!!

Ze zijn best trots op me, ondanks mijn gekke 5 minuten zo af en toe Hihi. Dan doe ik gewoon zelf waar ik zin in heb 🙂

Dit waren mijn avonturen voor deze week!
Tot de volgende keer.

Grtjes van Zoë en ook wel een beetje van mijn maatjes Joy en Jack!!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.