Karin

eigenaar van Vince

Karin

Dit jaar zijn we bijna 4 weken op vakantie geweest en mocht Vince deze periode weer logeren bij opa en oma. Wat was dit een lange periode…. Vince wordt, in oktober van dit jaar, 2 jaar en het was de eerste keer dat wij hem zolang zouden missen. Uiteraard wilde ik niet dramatisch doen bij het afscheid. Hij was immers bij opa en oma in goede handen maar toch…. wat voelde ik mij leeg en schuldig toen hij weg was. Twee dagen heeft hij bij opa en oma bij de voordeur gelegen, vragend wanneer hij nou weer weg ging. Maar daarna was het goed. Dan is het fijn dat je over een behoorlijke afstand zo snel contact kunt maken via de app. Af en toe een klein berichtje en een fotootje van hem bij opa en oma en onze hartjes maakten weer even een sprongetje… Zo fijn !
Vakantie was echt heerlijk maar wetende dat we thuis weer met Vince compleet zouden zijn, maakte het nu eigenlijk helemaal niet erg meer om naar huis terug te reizen. Vince was natuurlijk door het dolle heen. En ik ? Ik had kriebels in mijn buik en tegelijkertijd een brok in mijn keel bij het weerzien. Het hele gezin wilde hem pakken en heerlijk knuffelen en aan hem ruiken. Zo genieten ! Wauw, wat houden we toch veel van deze schat !!!
Zondagochtend vroeg wakker van de jetlag dus lekker samen naar het strand van Wijk aan Zee gereden:
Hij verliest mij geen moment uit het oog…. En bij elke ontmoeting met een andere hond gaat hij liggen en wacht hij van een afstand vol verwachting af. ” Hallooooo daar, ik wil spelen !!! ” Soms is het goed dan gaat hij met ze stoeien en rennen maar soms heeft hij ook geen interesse en komt hij meteen naar mij toe.
Ik kijk naar hem en kan alleen maar genieten. Wat ben je toch mooi Vince, van binnen en van buiten !!! Wat een geluk dat ik Annie en Peter heb ontmoet Xxx

1 Comment

 1. Beste Fam,

  Het is altijd een hele beslissing als je op vakantie gaat.
  Waar kunnen we onze beste vriend een tijdelijke plaats geven zodat hij niets maar dan ook niets tekort komt. dat hij een tweetal dagen aan de voordeur ligt te wachten is een natuurlijk proces voor Vince maar voor alle honden rassen. Zijn territorium is tijdelijk verlegd en dat kost hem tijd om dat te accepteren. Bijna altijd went het na een korte periode. Het is belangrijk dat hij tijdelijk op een plaats is waar hij al eens vaker geweest is. Dus Opa en Oma is een geschikte locatie. Zoals wij verteld hebben, het is een hond en we moeten het een hond laten. Maar het blijft je vriend en vaak zie je hem niet als hond maar als je beste maat. Gemist worden is natuurlijk maar te lang gemist worden is vaak verliezen. Fijn dat jullie een goede vakantie hebben gehad. Ook de dag er na was een feest, al zeker voor Vince.
  Vince, het gaat je goed vriend.

  Groetjes van peter en Annie en alle Goldens van
  Kennel vd Loopakker

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.