Lesley en Karin

eigenaar van Guinness

Lesley en Karin

Ikke, Guinnes en mijn baasje.

Hallo allemaal, Guinness hier. Ik ben geboren op 26-05-2017 bij Peter en Annie in Horst, hier ben ik met alle liefde die ik maar wensen kon in 8 weken opgegroeid tot een stoere pup. 16 juli was het zover, ik mocht mee met mijn nieuwe baasjes Lesley en Karin. Tegenwoordig woon ik dus niet meer in Horst maar in Rijswijk wel bijna 2uur rijden was dit maar dat is voor mij als stoere pup geen probleem.

Rijswijk, vele zullen het niet kennen maar dat geeft niks. Ik woon nu nog in een flat die tegen het bos aan grenst waar ik elke dag lekker mag spelen. Ze hebben er ook een waterparkje voor kinderen wat verboden is voor honden. Maar als er niemand is mag ik er lekker spelen van mijn baasjes. Zwemmen? Een Golden is geen Golden als hij niet van water houd dus de eerste keer toen ik water zag was dat geen probleem, ik ben een Golden wat denk je ik sprong er gelijk in en al die andere rassen maar bang zijn voor water haha.

Gelukkig ben ik niet alleen. Mijn baasjes hebben nog 4 vogels en een paard. De vogels moet ik voorzichtig mee zijn want die zijn klein. Maar het paard is erg groot en weegt wel 650 kg. Desondanks was ik tijdens de eerste ontmoeting niet bang voor hem ik vond het zelf leuk.

Puppy cursus, daar lach ik iedereen uit want ook al was ik toen pas 13 weken oud toen ik voor het eerste daar kwam. Ik had namelijk al in 1 avond oefenen geleerd van mijn baasjes om te zitten, pootje te geven en af te gaan. Sterk nog ik kon dit al op 10 weken. Op puppy cursus hebben ze zo’n tunnel die Annie en Peter ook in de tuin hebben geen ene hond durfde erin maar ik kende die tunnels al dus voor mij was het geen probleem. Zelfde een dichte tunnel ben ik in gegaan waarvan de trainer verbaasd stond te kijken. Ik dacht bij me zelf tja wat verwacht je ik ben een echt Van De Loopakker en die worden goed groot gebracht in 8 weken.

Inmiddels ben ik 20 weken en ben al aardig gegroeid ik weeg al 22 kilo en ben allang zindelijk. Bij 15 weken om precies te zijn ik was trouwens al aardig zindelijk op het bakje maar soms vergat ik het even om op te houden en plaste ik in huis. Tja en dan komt het baasje en die straft me. Straf krijgen heb ik al vaak gehad want ik ben een pup en moet alles nog leren van deze wereld. Ook al vind ik het vervelend als ik weer op me rug gelegd wordt en me baasje begint naar me te blaffen en te grommen, hierdoor leer ik wel me plaats en rang. Want ook al ben ik soms eigenwijs en denk ik de baas te zijn. Dan komt me baasjes weer en die staan toch echt boven mij.

Ik hoop dat jullie mij een beetje hebben leren kennen. En bedankt voor het lezen van mijn verhaaltje

Lik en een poot van Guinness

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.