Het is een hele klus……….

Zo, hoe staat het er mee?

Nou het is een hele klus met die kleine Vajennekes.

Ik heb het er maar druk mee.

Je bent er 24 uur mee zoet, zeg.

Die Boucheron kan ook wel eens komen helpen, al is het maar voor de gezelligheid, toch.

Nou heb ik wel veel steun van het vrouwtje en het baasje.

Ik heb jullie verteld dat die punten steeds groter werden, nou daar komt de melk uit, goed he.

Gelukkig is de tank met melk telkens goed gevuld dus daar ligt het niet aan.

Ik krijg vier keer per dag te eten en niet alleen maar brokjes maar er zit bij elk bakje iets lekkers bij.

Vrouwtje heeft deze week weer verse snoepjes meegebracht van Dobey uit Deurne

En weet je wie er deze week al op kraam visite geweest is, mijn speelmaatje Pomm.

Ze vond ze schattig zei ze, ja dat zijn ze ook.

Ze vroeg waar ik die gevonden had, grappig.

Nee Pomm, die heb ik van mijn vriend Boucheron gekregen.

O, die oude vriend van Nayh, ja die.

Pomm begrijpt er niets van maar dit kan ze ook nog niet weten ze heeft nog geen kleine pommekes gehad, komt wel Pomm.

Nu moet je weer gaan Pomm ik moet weer aan het werk.

Afgelopen donderdag heb ik een mega drukke dag gehad, ze hadden allemaal een beetje dunne poep.

Nou ik zal je vertellen dan is er werk aan de winkel om alles een beetje schoon te houden.

Vrouwtje moest wel twee keer het kleed verschonen.

Gelukkig is alles weer goed gekomen.

Ze groeien best snel.

De zwaarste weegt al bijna een kilo, zegt het vrouwtje.

Vanmorgen is het baasje met de hondjes naar het bos geweest en wedden dat ze gezwommen hebben.

Ik mocht niet mee.

Ik was wel een beetje verdrietig want zwemmen en achter de ganzen aan zitten vind ik kei gaaf.

Maar ja mijn kleine Vajennekes gaan voor.

Baasje zegt dat binnenkort heel veel visite komt, om naar mijn mopjes te komen kijken, ok.

Nou geen probleem ik zorg dat ze er tip en top uit zien.

Vrouwtje heeft allemaal foto’s gemaakt en die wil ik jullie graag  laten zien.

Ik ben zo trots op mijn mopjes en ik hoop jullie ook, geniet er van.

Likje van Vajén.

foto 40 foto 38 foto 37 foto 36 foto 35 foto 34 foto 33 foto 31 foto 32

 

 

 

 

 

 

 

 

11 Reacties

 1. Hoi Vajen., fijn dat het zo goed gaat met jou en je vajenekes. De eerste x moeder worden en dan al gelijk al 8 vd mooie moppies. Ben het met je eens dat boucheron ook wel eens mag komen helpen en dat het vrouwtje en baasje niet alles moeten doen. Als er weer veel visite komt worden jullie weer veel geknuffeld. Geniet van je moppies.
  Lebber van Noa en een knuffel van haar baasjes..

 2. Vajen, je bent een trotse moeder en inderdaad die Boucheron is me er wel eentje, wel de lusten maar niet de lasten (haha). Maar hoe dan ook, geniet nog maar lekker van je moederschap. Nu zijn ze nog lief en klein, onze deugniet Ties is alweer een “grote” vent van ruim 5 maanden, puppy is hij zeker niet meer. Hoop voor jouw puppies dat ze allemaal lieve en zorgzame baasjes gaan krijgen, maar daar twijfel ik niet aan. Groetjes en een dikke kus van Ties.

 3. Hallo Vajén, wat mooi om te horen dat het zo goed gaat met je puppies en je zelf. Laat je maar lekker verwennen (maar dat zal zeker wel gebeuren, hè).
  Groetjes Lars en Lisette en een dikke lebber van Fender

 4. Lieve schat wat ben jij een super mama ♡ wat zien jou baby’ s er goed uit !! Ik zag dat er zelfs al 1 het vd loopakker standje goed onder de knie heeft de knapperd, maar wil je met zo ‘ n mama … geniet van je muppies.. liefs en dikke knuffel van molly djune en haar baasjes en de meisjes ☆★♡♥

 5. Lieve vajen.ik hou het steeds bij wat je vrouwtje allemaal op facebook zet over jou en je kleine vajennekes. Het zijn geweldig mooie moppies. Maar wat wil je met zo,n lieve mama Vajen. lAAT JE BINNENKORT VAN JE BESTE KANT ZIEN EN SHOW JE MOOIE MENNEKES EN VROUWTJES. Vajen geniet nog lekker van je moppies en van alle aandacht van het vrouwtje en het baasje. Dikke knoevel van Elly Guus en een dikke knuffel en stevige poot van Nyah. Tot gauw een keer.

 6. Lieve Vajen,

  Voor het eerst moeder en dat doe je super goed!
  Ik volg jou natuurlijk net een beetje beter dan normaal, want ik heb mogen aanschouwen hoe jij deze lieve mupkes ter wereld hebt gebracht. Wat SPECIAAL, ik krijg er nog kippenvel van..
  Geniet van het moeder zijn want dat is heel speciaal en erg fijn 😉
  Je wordt lekker vertroeteld en uitstekend verzorgd door Annie en Peter. Straks mogen de nieuwe gezinnen genieten van jou harde werk 🙂
  Dikke kus van Mieke en Ton en een dikke knuffel en kus van je maatje TYGO!! Die vond het laatst erg gezellig met je 🙂

 7. Echt kei mooie foto’s trouwens!!

 8. Hallo super mama ,wat zijn die kleine mopjes lief en wat groeien ze hard,dat is heel veel( leuk ) werk, voor jou maar ook voor de baas en het vrouwtje.
  Dag lieve schat geef ze allemaal een lik en een knuffel voor de baasjes.
  Gerrit en Marietje xxxxxxjes.

 9. Wat een verrassing maandag om zes uur kregen een bericht dat er nog een puppy was een golden meisje wij zijn zo trots op Vajen en haar kroost heel veel liefs van ons.

 10. Hoi Lieve mama Vajen, wat ben jij goed bezig zeg super mama, 8 van die lieve schatten en wat zijn ze knap wij volgen alles op facebook en genieten hier van toppie ga zo door en een hele grote kus van Sita.

 11. Hai lieve Vajen, wat een mooie puppies heb jij zeg!!! En wat ben je een super lieve moeder. Ik vind ze allemaal even mooi en lief, maar dat kan ook niet anders, Boucheron is ook mijn papa!!! Over een poosje mag jij ook weer lekker zwemmen en achter de ganzen aan hoor, maar, zoals je zelf al zegt, nu eerst de kleintjes. Daar heb je je pootjes vol aan. Zorg maar goed voor ze, maar dat komt wel goed met de hulp van Annie en Peter. Een hele dikke lebber voor jou en alle kleintjes van Jude XXX

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.